понеделник, 25 август 2014 г.

BIG & DARING Mascara - AVON
Здравейте на всички !

Скоро във Фейсбук публикувах снимка с новата поръчка от Ейвън, като оповестих,че скоро ще пусна ревю на някои от продуктите. Малко се забавих, тъй като имах доста проблеми с компютъра....който вече е доооста стар, но както и да е.

Един от продуктите беше новата спирала от Ейвън - Big & Daring, чиято премиера ще бъде в каталог 13 (в момента тече каталог 11). Аз като Представител имах шанса да я закупя доста по-рано и се възползвах, тъй като съм манячка на тема спирали. Другата причина,която ме накара да поръчам Big & Daring ( при положение, че имам сума ти нови спирали..) беше нейната крем-гел формула. Стана ми интересно какво би представлявала, честно казано реших, че ще е по-суха в сравнение с другите, а за моите тънки миглички това е плюс.
От Ейвън обещават до 6 пъти повече обем без сплъстяване. размазване, ронене...

                                                   
                                       

Опаковката ми се стори много сладка. Четката не е пластмасова, което ми харесва :) Доста е обемна и е леко извита. Самата спирала е лека, лесна за нанасяне. Крем-гел формулата изобщо не е толкова суха, колкото си я представях - но не е и течна. Обем определено има, също и удължаване,като не сплъстява и не утежнява миглите . Спиралата не се рони и размазва.
Другото,което установих, макар че не го пише на опаковката, е че може спокойно да мине и за водоустойчива :D Ако сте от Варна, знаете какъв дъжд пра преди може би седмица...не беше приятно да тествам спиралата по този начин, но...бях на работа, нямах чадър и на път за спирката се усетих, че всъщност имам спирала на миглите си...реших че съм станала като миеща мечка, но за мой късмет спиралата не беше мръднала изобщо :) Иначе с лосион за почистване на грим се маха съвсем без трудности :)

Ето снимки преди и след (с 1-2 пласта) :

      Big & Daring определено ми хареса, може би ще ми хареса още повече след известно време, когато формулата леко започне да изсъхва :)Няма коментари:

Публикуване на коментар