вторник, 11 ноември 2014 г.

GR Sikly Touch Руж 204
Здравейте, момичета !

Скоро четох едно-две ревю-та на един руж на Golden Rose - Sikly Touch 204. Аз да си призная изобщо не съм работила с руж. Като го гледам на други е красиво, но винаги съм си мислела, че на мен няма да ми стои...а и не знам какъв нюанс би бил подходящ за мен. Ноо ми се прииска да опитам и реших като за пръв път да е някой по-евтин вариант, поне да не ме е яд, ако не ми хареса...Насочих се към този на Golden Rose Silky touch, нюанса е номер 204.              ( цената му е около 3лв )

                               

Опаковката е пластмасова, затваря се много стабилно. Вътре има малка четчица, която дори не мисля да ползвам,защото има стърчащи и падащи косъмчета, но като за някой спешен случай може да се прибегне до нея. Цвета на самия руж е много красив, стои леко и естествено. Разбира се можете да го наслоявате до желания ефект...Има и блестящи частици, за това доста внимавам с него - по принцип не обичам блестящи неща по лицето си през деня. Оказа се обаче, че този шимър ( така да го нарека..) не е натрапчив и стои дискретно. Като за първи руж е много приятен..Това, което не ми хареса, е че доста се разпрашава - сигурно ще замине бързо :D НО за тази цена не може да се желае нещо повече.

                               

И една със светкавица, на която по-добре се вижда блясъка:

                                                                 


Общо взето това е. По отношение на трайността, почти я няма. След 2 часа няма следи от него и трябва да се нанася отново...Но пак казвам за тази цена няма какво повече да се желае. Аз определено ще продължа да си го ползвам, понеже цвета ми допадна доста. Ако и вие като мен не сте ползвали руж или не ползвате често, но искате да имате един за всеки случай това не е лош вариант. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар