сряда, 26 ноември 2014 г.

Mary Kay Блясък за устни

Здравейте, момичета !

Днешното ревю е за продукт, който спечелих от Giveaway-я на Maquilab - блясък за устни Mary Kay нюанс Melon Burst. Много се зарадвах и честно казано исках точно този нюанс ^_^ !


                                               

В плика освен блясъка намерих и каталог на Mary Kay с телефон на консултант и още нещо, което много ме зарадва - сладка картичка-честитка :) Много съм благодарна за двете добавки ! ;)


                                        

Сега за самия продукт :) :
Шишенцето е стъклено и се затваря плътно. Продукта е 4,5мл. Естествено от както го получих се мажа с него :D ! Има аромат на ванилия, може би или захар...не мога да определя, но е нещо сладко и приятно. Не ползвам блясък за устни често, но усещам как с този ще сме неразделни до края :)

 


Този блясък съдържа фини брокатени частици - сребристи и златисти и на дневна светлина си е наистина БЛЯСЪК :) Стои много нежно, в никакъв случай не е прекалено брокатен.

                          

Първата снимка е на дневна светлина в стаята, а втората снимах на слънце, за да се виждат по-добре блестящите частици. Определено са много, но както казах вече са много фини и блясъка стои много нежно. Аз предпочитам да го нося самостоятелно без червило отдолу.

Продукта много ми хареса. Устните ми се чувстват добре с него - не изсъхват, както с някои други гланцове. Не е прекалено течен, нито много гъст. Не е лепнещ, както например лепкащите гланцове на Flormar  (нямам нищо против тях, просто като база за сравнение). Определено съм много благодарна и за каталога, който разгледах вече поне 50 пъти и щом имам възможност бих поръчала нещо друго на марката. 

Вие ползвали ли сте продукт на Mary Kay ? Какви са отзивите ви ?


Няма коментари:

Публикуване на коментар