събота, 8 ноември 2014 г.

W7 In the Night palette
Здравейте, момичета ! Как сте ?

По-добре си вземете нещо за пиене и се настанете добре - това ще е от дъългите постове...Имам много неща да кажа за тази разкошна палитра на W7 - In the Night !

                                   


Поръчана е от Козметика за теб във Фейсбук. Толкова време я гледах, гледах и най-сетне я имам ( е всъщност ми е подарък ). За самата марка знам, че имат две палитри - In the buff и In the nudes, които са реплики на Urban Decay Naked 2 и 3 май...в което аз лично не виждам нищо лошо, ако продукта си заслужава парите. Все пак не всеки има 80лв за една палитра, а аз лично дори и да ги имам не бих ги дала за нещо такова...Като се има в предвид колко малко му е нужно на човек да бъде щастлив, не бих се разнежвала чак до там - има много по-важни неща,за които бих дала парите....както и да е - лично мнение. Та честно казано не знам тази палитра дали е реплика на нещо..?


                                     


Палитрата представлява ето това....старах се да направя снимките, така че да се вижда максимално реално и почти се получи.Съдържа 12 цвята както виждате, също и четка, която от другата си страна има апликатор-гъбичка. Цената й варира между 25-30лв в различните сайтове - аз вече казах от къде е и там беше 25лв. Доставката беше бърза с ЕКОНТ и с  -20% от цената за доставка. Пристигна добре опакована в онези неща....които пукат ( ?!? ) изобщо не знам как се казват... :D Както и да е важното, е че нямаше как да е повредена, но въпреки това има опция преглед при получаване !

Самата кутия е метална, лично на мен много ми хареса дизайна и звездите над буквите <3 :) Изглежда стабилна, но капачето малко ме притеснява, когато го отворя имам чувството, че ще се откърти..иначе всичко е окей, затваря се доста стабилно с щракване, така че няма опасност да се отвори, ако ще я взимате с вас някъде :) Това с капачето за мен дори не е минус, тъй като си я ползвам вкъщи...На гърба на кутията пише пълния състав и името на всеки един цвят :

                                

А ето и цветовете от близо:


                              

                             


Освен последния, черен цвят, всички останали са с блясък. Някои са с по-дискретен,а други с доста силен - като например Lady Luck ( розово-цикламения цвят на втората снимка )

За пигментация и яркост не очаквах, кой знае какво, но ме изненадаха приятно. Всеки един цвят е с много добра пигментация, ярък и наситен.

                              


                              


                              
                             
 Нужно е малко количество,за да се покрие клепача ( 1-2 загребвания с четка )..разбира се може да наслоявате до желания ефект..Преливат се доста добре - общо взето се работи лесно с тях. При използване на основа за сенки резултата е още по-добър естествено. Почти няма разпрашаване.. Не ми падат под клепача докато ги нанасям, което е адски досадно...
Четката не съм я пробвала още понеже имам други, които много си харесвам и ползвам тях, така че за нея не мога да кажа нищо.. :(                                 

Общо взето съм много доволна от тази палитра. Всеки един цвят ми харесва..Влюбих се в нея още откакто я видях, а сега когато е и в ръцете ми ... :D Според мен нюансите са добре комбинирани...Мисля, че определено оправдава цената си :) Дори се замислям, дали да не опитам и още нещо на марката, тъй като палитрата излезе с добро качество...

Вие ползвали ли сте продукт на W7 ? Какво е мнението ви ?

         
                                                               :) :) :) :) :) :)

2 коментара: