събота, 21 февруари 2015 г.

Advance Techniques шампоан с арганово масло AVON


Привет отново !

Мисля, че остана още едно любимо нещо, което искам да ви покажа и това е шампоана, който най-много харесвам. Той е на Avon от серия Advance Techniques с арганово масло за всеки тип коса.

                                          

 Ползвам го откакто започна да се предлага в нашите брошури. От време на време пробвам някой друг, тъй като знам, че не е добре да се ползва един и същ продукт прекалено дълго време. Но в крайна сметка, каквото и друго да пробвам пак се връщам към този. Просто ми стана фаворит. Изхабила съм поне 10 опаковки от него, като имате предвид, че обикновено поръчвам тази от 400мл., но някой път взимам и тази от 700мл., защото и приятеля ми много го харесва.

Ако трябва да разделя шампоаните на групи по консистенция, някой са доста течни, други са много гъсти под формата на гел, а някой са по-кремообразни. Този е именно кремообразен. Има бял цвят и перлен блясък. Икономичен е тъй, като е нужно малко количество, което се разпенва много добре и прави богата пяна. Има страхотен свеж аромат. Измива добре косата ми и я оставя чиста, подхранена, мека и блестяща. Моята коса бързо се омазнява и с някои други шампоани още на първия-втория ден става супер зле. При този такъв проблем няма първия и втория ден е мого добре, чак на третия започва да се омазнява в корените. Знам, че колкото по-често се мие косата, то толкова по-бързо започва да се омазнява тя. Но се старая да е на три дни поне - имах период, в който я миех наистина много често и действително беше станала мноого зле.
Цената на шампоана е различна във всяка брошура - обикновено малкия 200мл е около 3,90лв, средния 400мл, е около 4,90 - 5,90лв., а големия 700мл. 6,90 - 7,90лв.Вие имате ли си любим шампоан ?
Кой е той ?


:)  <3  :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар