четвъртък, 5 февруари 2015 г.

Bioten хидратиращ крем с дюля


Здравейте отново !!!


По Нова година подмених доста от козметиката си, така беше и с крема за лице. С моята комбинирана кожа ми е малко трудно да си избера добър крем, който да не ми я омазнява. Ползвала съм кремове уж за моя тип кожа, с които до средата на деня вече съм лъснала.


Крема, който избрах да пробвам този път е този на Bioten - хидратиращ с екстракт от дюля. Избрах точно него защото беше на достъпна цена ( аз го взех от Елитис за около 5лв., но съм го виждала на други места до към 7-8лв. ). По-долу съм добавила снимка на пълния състав.

Продукта е в стъклено бурканче, което се затваря стабилно и съдържа 50 мл.

 
             


Текстурата на крема е много нежна и лека. Предназначен е за нормална / комбинирана кожа. Моята е комбинирана и обикновено, колкото и добър да е крема Т-зоната ми се омазнява до средата на деня. При този обаче такова нещо няма през целия ден (при мен). Както казах много е лек и нежен. Попива бързо в кожата ми и я оставя наистина хидратирана и свежа. Има много приятен свеж аромат, който не се усеща за дълго време.

Снимка на състава:

                                      

                                      Общо взето крема е много добро попадение. Не съжалявам, че се спрях точно на него. Ако кожата ви е нормална / комбинирана и търсите приятен, лек хидратиращ крем на достъпна цена определено опитайте този. Подходящ е за дами на възраст от 20 до 35 години.


                                            Имате ли си любим крем за лице ? Кой ?

                                                                     :)   :)   :)   :)
                                     

Няма коментари:

Публикуване на коментар