събота, 21 февруари 2015 г.

GR Rich Color Nail Lacquer #47Добър ден !!!


Продължавам с любимците си, като сега следва да ви покажа любимия си лак за нокти в момента...А той е на Golden Rose от серията Rich Color с номер 47 - разкошен светло лилав цвят.

                                       

 Това е цвят, който обожавам <3 Дълго време търсех идеалния лилав цвят за мен и това е точно този. Както се предполага от името на самата серия, лака е с богат и наситен цвят. Един пласт е достатъчен, но понякога слагам и още един. Когато е на един пласт изсъхва сравнително бързо, но когато е на два трябва да изчакам около 10-15 минути, за да изсъхне добре ( което не е много предвид това, че по някаква причина съм свикнала първия пласт да го нанасям съвсем тънък, а втория доста доста дебел)...

        
                                                        Снимките са с един пласт


Четката е много удобна и позволява лесно и бързо нанасяне, тъй като е широка и плоска. При мен лака издържа около 3-4 дни преди да започне да се поолющва, ако не правя кой знае какво (всеки ден имам домакинска работа), иначе някой път ми издържа и 2-3 зависи какво точно правя. Но предвид, че други лакове почват да ми се белят още на първия ден, то този определено ги бие.


    

Цената му е около 2 - 2.50 лв., което е абсолютно достъпна цена за всеки + че качеството, което предлага продукта срещу цената е доста добро. Много харесвам лаковете на Golden Rose - супер разцветки, множество различни серии, достъпни цени !


                          Ползвате ли лакове на тази марка ? Допадат ли ви ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар