понеделник, 16 февруари 2015 г.

Velvet Matte GR 07
Добър ден, как сте ?!


След толкова време се реших и аз да изкажа мнението си за матовите червила на Golden Rose - Velvet Matte. Изчетох доста ревю-та преди да си взема, но го направих. Моят нюанс е 07 - приятен светло розов.
На първо място ме впечатли страхотната пигментация на червилото - има страхотен плътен цвят и пълно покритие. Малко е сухо, което е абсолютно нормално според мен. Понякога нанасям малко балсам преди да го сложа. Матовия финиш е просто страхотен. Другото нещо, което ме удиви е трайността - стои си с часове, супер дълготрайно е и изчезва равномерно, а не на петна. Дори и да ям и да пия се изсветлява съвсем леко, но си стои.
Цената му беше около 3-4 лева, когато го взех аз. В момента го виждам на някой места по 6лв. Но и в двата случая е достъпно. Серията има много приятни цветове и дълго време се чудех на кое да се спра, но е страхотно че има такова разнообразие. Има за всеки по нещо.

                                      

Няма да преувелича, ако кажа че се влюбих в това червило. Разбрах защо беше цялата тази олелия покрай тях и толкова много жени ги обикнаха <3

А вие имате ли такова ?! И вие ли сте влюбени в него ? <3

:)   :)   :)   :)   :)   :)   :)   :)

2 коментара: