неделя, 17 май 2015 г.

Empties #1 Изхабени продукти

       
Здравейте! 

От днес започвам рубрика Empties, в която да ви показвам изхабените до край продукти и да споделям крайно мнение за тях. Много харесвам този тип публикации и реших и аз да започна да ги правя. Надявам се да ви бъде интересно! 


Днес ще ви покажа няколко изхабени спирали, шампоан на Garnier, няколко продукта за лице, балсам за устни на Himalaya и един парфюм от Avon.
 
                                                   

 
Започвам с шампоана на Garnier - Ultra doux, който е с глина и лимон за мазна коса, без парабени и силикони. Шампоана измиваше добре косата ми, но не повлия омазняването по никакъв начин. До два дни положението беше както със всеки друг шампоан. При този не ми харесваше, че след като го разпеня и почна да го мия косата ми ставаше толкова степана сякаш съм я намазала с лепило С-200.... Не ползвам продуктите на Garnier дори не знам дали ще купя пак нещо тяхно (защото преди години се обринах жестоко от прочутия 3в1 почистващ продукт и просто от тогава избягвам марката) . 


Балсама на Himalaya съм споменавала доста пъти, че ми е любим и мнението ми не се е променило. Дори не знам коя по ред е тази опаковка. 


Парфюма е Percieve от Аvon -  един от бестселърите. Шишенцето е страхотно. Аромата спада във флорална-ориенталска категория с нотки на фрезия, круша, мускус. Не е кой знае колко траен, но аз впръсквам и по дрехите, от където се маха чак при пране. 


Следват два тоника за лице от Avon. Единия е с изворна вода и змийско мляко, а другият със салицилова киселина от серията Clearskin. 
И двата бяха окей, но не ме впечатлиха с нещо невиждано. Дори този от Clearskin трябваше да се бори с проблемна кожа и да почиства порите в дълбочина, но чак такова действие при мен аз не забелязах.


От време на време ползвам розова вода. От както ми препоръчаха тази на Lema Kazanlak ползвам само нея. Цитирам от шишенцето "Натурален продукт, получен чрез дестилация на Казанлъшка маслодайна роза (Rosa Damascena), без консерванти, в розоварна ЛЕМА Казанлък". Ето тук ме спечелиха -  водата е страхотна и ми се струва по-различна от другите, които ползвах преди. Тази ми се вижда една идея по-концентрирана може би. 


И последно четири броя спирали - три от Avon и една от Essence.


Тази на Essence харесвам супер много. Писала съм подробно за нея тук - click!
За Big & daring писах тук - click. Само, че след това поръчах още няколко спирали, две от които за мен - още една черна и една кафява. Останах със супер смесени чувства към тази спирала, тъй като кафявата ми спирала доста слепваше миглите ми и изсъхна супер бързо. Черната спирала отначало слепваше доста, но не изсъхна така бързо... А в момента ползвам още една от черните, която пък е супер.. Изобщо не разбирам защо се получава така о.О Както и да е не смятам да я поръчвам пак в никакъв случай. 

Последна е спиралата от Color trend -  magic lift, чието предназначение беше да удължава,повдига и извива миглите. Абсурд. Това беше може би най-безполезната спирала, която съм ползвала някога. Нито дължина, нито обем, нито нищо. При опит за втори пласт получавате стипцани паешки крачета без абсолютно никакво повдигане и извиване, а даже напротив. Сякаш утежняваше миглите ми супер много и дори да съм ги извила предварително след спиралата нямаше следа от това. Щом изсъхна малко я ползвах два-три пъти и я оставих и вече ще я хвърлям.... 


Е, за сега това е от мен. Споделете ми дали сте ползвали някой от продуктите и какъв беше ефекта при вас? 

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Парфюма Percive е може би най-хубавия на Avon според мен! Ползвала съм го доста пъти, в момента даже имам един :) Спиралата на Color Trend не съм я ползвала, но не се изненадвам, че не ти е харесала. Тази серия е доста зле като цяло, като изключим червилата, които май започнаха да развалят също напоследък. Ползвала съм тази в синята опаковка и не останах кой знае колко доволна.
    За тази розова вода и това балсамче на Хималая все слушам и все забравям да си ги взема, трябава да поправя тази грешка скоро, хаха

    ОтговорИзтриване