вторник, 28 юли 2015 г.

Ultimate Color lipgloss - Golden Rose


Скоро във Facebook страницата си ви показах два глоса на Golden Rose от серията им Ultimate Color и днес ще ви говоря точно за тях. 


Във Facebook страницата на Golden Rose видях, че имат промоция точно с тези глосове - купуваш един и получаваш още един подарък (цената на един брой е 4.99лв., ако не се лъжа). При това положение естествено посетих техен щанд и избрах нюансите с номера 5 и 12. Номер 5 е бледо розово с лилав тон, а 12 е топло оранжево. 


Опаковката е симпатична - прозрачна със златист акцент. Затваря се добре и няма опасност от протичане. Съдържа 8.2мл. продукт. 

Глосовете се нанасят лесно и се усещат приятно на устните. Не оставят лепкаво усещане. 
Апликатора е гъбичка, която всъщност ми е доста удобна и приятна, тъй като е мека и леко гъвкава. Загребва точното количество продукт за мен и не се налага да бъркам отново в шишенцето (не обичам да повтарям това движение вътре-вън нито със глосове, нито със спирали, очни линии и т.н.). Консистенцията е идеална като за глос - не е прекалено течна, нито много гъста. И двата глоса имат лек аромат, който намирам за много приятен. Усещам го някак плодов (може би), но не се усеща след нанасяне. 


номер 5 - снимките са на различна светлина

Гланцовете имат страхотен блясък, като номер 5 предлага стъклен ефект, докато номер 12 е пълен с шимъри. Точно и той (номер 12) ми стана фаворит измежду всички глосове, които имам в момента. Блясъка му е невероятен, а цвета е супер приятен. номер 12 - снимките са на различна светлина

Продукта се задържа на устните ми около 2 часа, ако пийвам дори и по-малко, но това абсолютно го прощавам. Не съм голям фен на по-дълготрайните глосове, тъй като лепнат и никак не ми е комфортно. 

Много, много харесвам и двата глоса и ще си ги ползвам с удоволствие! 
Колкото повече продукти на Golden Rose ползвам, толкова повече се вманиачавам по тях! Страхотни цени и много добро качество. 

Вие доволни ли сте от продуктите на марката?
Няма коментари:

Публикуване на коментар