четвъртък, 19 ноември 2015 г.

Essence I love extreme waterproof mascara


Здравейте отново!
Не веднъж съм споменавала манията си по спиралите... Голяма любов, голямо нещо! 

Преди време намерих I love extreme на Essence в розовата опаковка и меко казано се влюбих - обожавам ефекта на тази спирала върху миглите ми! Скоро разбрах, че вече има и водоустойчиво другарче. на тази спирала и тя е I love extreme waterproof mascara. Естествено, че трябваше да си я взема...


Опаковката е почти същата, само цвета е тъмно син. Съдържа 12мл. и има годност 6 месеца. 
Нещото, което ме втрещи (изненада, шашна, шокира...) е четката. Четката е огромна. Меко казано. Аз си мислех, че на розовата версия четката е грамадна, но явно, че има на къде повече. Признавам си, че при първите няколко ползвания ми беше малко трудно да свикна с нея и все си мислех, че ще си изкарам окото с това грамадно нещо :D Е, всъщност не е никак страшно. А и между другото четката не е пластмасова.

Самата спирала е със доста суха консистенция (за разлика от розовата, която е доста по-течна). Дори си мисля, че е напълно възможно някой друг да е отварял спиралата преди мен. В магазина огледах всички, но нито една нямаше предпазна лепенка или нещо такова, затова просто грабнах една...

Благодарение на голямата четка се постига добър ефект още с първото нанасяне. Аз обаче предпочитам повече драма, за това изчаквам малко и нанасям още един-два слоя. Миглите ми не се слепват при наслояването (е, освен ако не прекаля).


от ляво - с един-два слоя ; от дясно - с около четири
Спиралата издържа с часове, не се рони изобщо - просто си седи, където сте я сложили. 
Има и нещо, което ще отбележа като минус - заради сухата консистенция някой път спиралата оставя разни дребни топчета по миглите при наслояването и е доста дразнещо, ако искам да ги махна.. Просто не се нанася равномерно и става един ефект "тука има-тука няма".. 
Както при всички водоустойчиви продукти и тук премахването изисква малко повече време. Аз я махам с нормално тоалетно мляко (а не със специален лосион за водоустойчив/дълготраен грим) и след това минавам с мокра кърпичка за всеки случай.

Цената на спиралата е около 6-7лв.
Като цяло останах доволна, макар че все още предпочитам розовата версия. Но ако търсите ефектни обемни мигли и водоустойчивост непременно й хвърлете едно око. :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар