събота, 12 декември 2015 г.

ASTOR Soft sensation lipcolor butter


Здравейте, хубавици!

За днес съм подготвила нещо за тези от вас, които обичат червилата + доста снимки <3
Светлините на прожекторите днес са насочени към ASTOR и тяхното съкровище Soft sensation lipcolor butter, което предлага цвят + балсам + блясък. Общо взето всичко в едно. Моят нюанс е 011 feeling feline и благодаря на Parfimo.bg, че ми предоставиха възможност да го тествам.
Опаковката е супер сладка и цвета й отговаря на цвета на самото червило. Капачето се затваря достатъчно добре, за да сте сигурни, че няма да се отвори в чантата ви и да я изплеска.
Самото червило се усеща като масло при нанасяне. Дава и много комфортно усещане, докато го носите - меко и нежно е. Има много приятен сладък аромат.
Плътността е  бих казала средна. 
Трайността при мен без да консумирам нищо е около един и половина - два часа, след което избледнява.


 
Червилото има страхотен блясък, точно като гланц. Нещо, което изключително много ми хареса, е че мога да го нося дори когато устните ми са сухи и напукани, тъй като то ги омекотява и изглажда страхотно. 
За мен това е чудесен продукт, който мисля, че много би се харесал на тези от вас, които са почитателки на червилата. 
Трябва да си призная, че аз лично не нося често червило, но това определено бих носила всеки ден. Цвета, който имам е по-пролетен, но определено ще си го ползвам с удоволствие.
   
Ето тук можете да видите какъв цвят има само с един пласт (ляво) и как е при наслояване (дясно). Снимките са на различна светлина.

Обобщавам:
-удобна и стабилна опаковка
-добро покритие, приятен блясък
-омекотяване и хидратиране
-супер комфортно усещане
-прилична трайност, като се има предвид гланцовия завършек
-добра цена

Ако искате да разгледате какви други нюанси се предлагат (а те са доста) , може да го направите тук  Astor Soft Sensation Lipcolor Butter

 *Продукта ми беше предоставен за проба от Parfimo.bg , но публикацията не е спонсорирана, т,е, мнението ми е базирано само и единствено на моите впечатления от ползването на продукта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар