събота, 12 март 2016 г.

Дихана козметикс ~ Kонфитюр за тяло Sweet VanillaДобре дошли в блога ми отново !


Днес главен герой тук е един конфитюр за тяло от Дихана - Sweet Vanilla.

Аз не бях ползвала нищо тяхно съвсем доскоро и съм много благодарна, че ми предоставиха възможност да тествам този продукт.За тези от вас, които не са запознати Дихана е българска марка, предлагаща натурална и био, ръчно приготвена козметика. По информация от техния сайт: "Всички продукти на Дихана козметика са направени изцяло с натурални и органични суровини." Повече интересна информация за фирмата и продуктите вижте ТУК.

                                       

Продукта пристига в хартиен плик, в който е поместено стабилно стъклено бурканче, което се затваря с метална капачка на винт. В плика с бурканчето пристига и малка дървена пръчица, която да използвате за загребване на продукта, ако не искате да бъркате с ръце.

По информацията от етикета: В състава на продукта влизат био масла от: карите, кокос, какао, ванилия, тонка, какао екстракт, нероли, мандарина, лешник, пчелен восък, вит.Е. Годен е 6 месеца след отваряне и не е тестван върху животни.

                             

                                     
До сега бях ползвала най-различни кремове, масла, пуншове, лосиони, суфлета за тяло, но не бях ползвала "конфитюр" - супер идея за име на продукт, според мен. Консистенцията на продукта е страхотна - много, много мека и нежна, със средна гъстота. Много е богата, но в същото време и лека, приятна за нанасяне. Поради всичките масла използвани в състава е и леко мазна, но попива добре и не оставя мазни или лепкави следи.

                                             


                               

Конфитюра има чуден, нежен аромат, но според мен не е на ванилия, както се подразбира от името, а се усещат и някои други съставки - аз лично усещам най-вече смесица от ванилия и мандарина /ммм...разкош!/.

                                           

Благодарение на всички тези благотворни масла конфитюра подхранва и хидратира кожата интензивно. Аз лично го ползвам почти по цялото тяло и останах доволна от ефекта - гладка, подхранена и омекотена кожа. Аромата толкова ми харесва, че някой път си слагам по мъничко само на ръцете.

Това е от тези продукти, които са идеални за по-специални, домашни спа дни или както аз им казвам - за да се поглезим. Конфитюра за тяло Sweet Vanilla ми допадна много и го препоръчвам с две ръце!

                         

Останах с много приятни впечатления от козметика Дихана! Личи си, че е вложено труд, старание, грижа и любов в продуктите и в бъдеще със сигурност ще пробвам още нещо от тях.


Ето ТУК можете да видите повече за марката и продуктите.

Фейсбук страница на Дихана козметикс - Dihana Cosmetics

Не забравяйте да ме посетите във Facebook и YouTube !

До скоро!Няма коментари:

Публикуване на коментар