вторник, 29 март 2016 г.

Maje Stick Eyeshadow ~ BELL Cosmetics


Здравейте отново!!!

Ето, че пролетта вече дойде - или поне по календар, понеже при мен си е доста студено.
Мрачното време обаче не пречи на доброто ми настроение и 
днес ще ви говоря за едни сенки, които ви показах наскоро и те са Maje stick eyeshadow от Bell csmetics в нюанс 02.Сенките са кремообразни и пристигат под формата на стик. Моят цвят е 02 - уникално светло синьо /тюркоазено/. Абсолютно идеален нюанс за пролетния и летния сезон! /по мое мнение, разбира се :) /

Стика е тънък и много удобен за нанасяне. Аз го ползвам направо върху клепача и дооправям с пръст или четка. Сенките имат нежна кремообразна текстура и се нанасят лесно. Не са толкова плътни и наситени и цвета не стои толкова интензивен на един пласт, но търпи наслояване. На един пласт стоят някак нежно - цвета е полупрозрачен и има множество блестящи частички. Щом се наслои обаче, цвета става наистина ярък и е по-подходящо да се носят вечер.
Сенките имат страхотен блясък!


                                       

                                                


Още нещо, което забелязах, е че спокойно могат да минат за водоустойчиви /макар, че не видях това да е указано на опаковката, но може и да съм пропуснала../. При първите снимки, които правих естествено бях сложила малко на ръката си, за да заснема цвета, след което отидох да се измия, но резултат - никакъв. Махнах сенките от ръката си с мицеларна вода...Та мисълта ми е, че спокойно можете да си шляпате по плажа или край басейна с тях - те просто няма да мръднат :D Трайността също ме впечатли - при мен издържат около 8 часа без база, след което започват да избледняват (но все пак се задържат още известно време). Махат се лесно с мицеларна вода - аз ползвам тази на Mixa за чувствителна кожа/очи.
                                                                                                                                                                                     

За мен Maje Stick Eyeshadow са едно страхотно попадение - използват се лесно, дълготрайни са, имат супер блясък! Препоръчвам с две ръце!
Не забравяйте да ме посетите в YouTube  и FaceBook !
Бъдете позитивни и се усмихвайте повече!
До скоро!


*Продукта ми беше предоставен за проба. Мнението ми е изцяло повлияно от личния ми опит с продукта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар