петък, 17 февруари 2017 г.

Нови придобивки и впечатления | Отново в Англия

Здравейте отново!

Отново съм в Англия и се заемам с блога. Бях във Варна за около две седмици и беше много приятно да съм отново вкъщи. Нямах много време за снимки, блогване и т.н., затова сега се заемам с писане. Исках да направя видео с новите придобивки, но тъй като се разболях веднага щом си дойдох в Англия (странно защо ли...) реших да не бавя нещата, а да взема да напиша една публикация в блога. Много се радвам, че успях да си взема няколко нещица от България, тъй като някои марки не се предлагат изобщо в Англия, а други не се предлагат, нито в града, в който съм, нито някъде по-наблизо. Като цяло една от най-любимите ми дрогерийни марки е essence и ми беше много интересно да погледна какво ново има, но знаете как е - отивате за едно, а се връщате с друго, та и при мен стана нещо такова.Ще започна с нещата, които си взех от България. По времето, когато бях там от essence пускаха нова колекция, която издирвах два дена, само за да разбера, че не искам да закупя продукт от нея. Бях се нагласила за червилата във форма на сърце, но цветовата селекция не ми допадна особено и предпочетох да взема нещо, което бих носила повече през идващата пролет. Лека, полека от essence минах на Golden Rose и избрах тяхното червило от серия Vision под номер 130, което е страхотен, свеж, прасковен нюд нюанс. Ползвала съм червила от тази серия и преди, но не знам защо това, което взех сега е с доста нестабилна опаковка - дрънчи сякаш всеки момент ще се разпадне, направо не знам какво се случва. ( *Гланца, който виждате на колажа в ляво горе е следващия продукт, за който ще говорим.)LLUMS беше марка, за която чувах и четох доста напоследък и взех един продукт от и тях - техният Wet Lips Gloss, но ако ме питате в кой нюанс - не знам! След като го отворих и свалих с големи мъки предпазната лепенка (която междувпрочем остави доста следи от лепило), осъзнах, че явно номера на нюанса е бил написан там, тъй като на самата опаковка го няма никъде. Това аз считам по-скоро за минус, просто защото идея си нямам какво използвам. Като оставим това настрана гланцът оставя силен блясък, мокър, огледален ефект и съдържа множество блещукащи частички. Прасковения нюанс, който избрах се съчетава много добре с червилото на Golden Rose, за което ви споменах преди малко.
Всъщност първото нещо, за което се втурнах като цяло щом пристигнах вкъщи беше балсама на Himalaya Herbals - Nourishing Lip Balm. Споменавала съм го прекалено много пъти, че да го правя отново, но ако по някаква причина все още не сте го пробвали - отивайте. Този е балсама, който наистина се справя със сухи, напукани устни и не само овлажнява, а ги лекува - поне това са моите набюдения. И тъй като го взех от dm хванах още един балсам - Sweet Mandarin на Balea - честно ви казвам и аз не знам защо. Може би ми беше интересно как ще мирише, и мирише страхотно точно на мандарина, захар, нещо сладичко. Ползвала съм тези балсами толкова много пъти и въпреки, че знам, че не действат при мен продължавам да се изкушавам от новите аромати, които предлагат. Отново - не действа при мен, не прави абсолютно нищо и дори мисля, че щом изчезне оставя устните ми още по-сухи.
Също на Balea грабнах един от техните универсални кремове с аромат на праскова и папая. Понеже тук в Англия почти не ползвам крем за ръце не си бях взела със себе си, но се оказа, че времето във Варна беше доста по-студено и започнах да усещам как кожата на ръцете ми се изсушава, затова просто реших да взема някакъв универсален крем и попаднах на този. Има адски приятен аромат, консистенцията е кремообразна и сравнително лека, попива добре, но трае кратко.В крайна сметка нещата, които си взех от essence са много различни от червило-сърце. Избрах тяхната водоустойчива очна линия liquid ink и една пудра, за която бях чела много, много добри отзиви - all about matt!Още нещо, което избрах от Golden Rose е един лак за нокти от тяхната Rich Color серия - той е черен и е под номер 35. От много време насам не съм ползвала черен лак за нокти и като цяло аз никога не съм имала такъв в колекцията си, така че го грабнах. Ползвала съм лакове от тази серия и преди и никак не са лоши - на два пласта стоят много добре.Последните две неща взех от тук - една извивачка за мигли на Makeup Gallery, която никак не е лоша и гел-очна линия на Rimmel от серия Kate в нюанс 005 emerald. Очната линия всъщност си има и четка в кутийката, което ме изненада приятно - изобщо не бях обърнала внимание, че комплекта съдържа и четчица (малко ми се струва дебела за очна линия, но ще видим...).

Това беше всичко от мен за сега. Споделете ми вие ползвали ли сте някой от тези продукти? Ще се радвам да прочета и вашите впечатления!

Бъдете позитивни!

Посетете ме в:

INSTAGRAM: @marissa_fierce
YOUTUBE: Youtube Channel
FACEBOOK: My Place - Monika Todorova
e-mail: t.monika@abv.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар