понеделник, 3 ноември 2014 г.

MEGA Effects - Очна линия Avon
Здравейте отново !

Тези дни понамерих време за блога най-после :) Отдавна не бях прекарвала толкова време пред компютъра...И след като ми се е отворила възможност ще споделя с вас:

Обожавам очните линии!!Преди известно време видях, че от Avon пускат нова и не пропуснах да си я поръчам ! Тя е от серията MEGA Effects, ползвала съм и спиралата и въпреки нестандартната четка бях много доволна от нея.

                                     

Очната линия също има интересен писец тип маркер :

       

Не е стандартен, но е много лесно да се работи с нея, поне на мен ми е лесно. Позволява както тънки така и дебели линии:


                                     

Писеца много ми харесва и ми е доста по-лесно отколкото със стандартен писец тип молив или с мека четка..Върха е наклонен, което позволява перфектна линия тип котешко око за минимално време ^^ , което за мен е огроомен плюс, тъй като обожавам този ефект.

Цвета е черен. Капачката щраква щом е напълно затворена и няма опасност сама да се отвори и да ви издраска чантата :D Общо взето е добро попадение, аз я взех за 4,90лв като Представител , в момента в брошура е 7,90лв но пак си заслужава. Бих си я поръчала пак  щом свърши определено.

Вие ползвали ли сте я ? Допадна ли ви ?

2 коментара:

  1. Сега разбирам, чи и ти си представител на Avon, хаха :) Супер ревю! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О да, това е и причината поради която повечето ми ревюта са на avon-ски продукти :D , мерси !

      Изтриване