вторник, 11 ноември 2014 г.

UMBRELLA Lip Gloss

Здравейте, момичета! Как сте?


От известно време не бях си купувала глос...имам няколко които са ми пре-достатъчни,а и не използвам толкова често. Но щом видях този приятен бебешко розов цвят не можах да устоя, особено при цена 2,50лв.

                                        

На марката помня, че съм ползвала лакове за нокти преди време и не бяха лоши ( предвид ниската си цена..). Но общо взето от както съм в Ейвън започнах да поръчвам почти всичко от там и на скоро реших да поспра малко, за да мога да опитам нещо друго...

Опаковката на този глос ме грабна - супер сладурска е с тези розови точки по капачката <3 Веднага щом се прибрах побързах да се наплескам с това съкровище..

                                 

Беше ми интересно колко е наситен цвета, понеже пише че е глос, а на българския етикет със състава пише, че е течно червило..Е относно това определено няма плътността и наситеността на червило :D Но е много приятен бледо розов цвят, като не е прекалено блестящ. Може да сложите два-три слоя като цвета става все по-наситен. Няма брокатени частици.

                                                    снимка с два слоя:

                                 

Нещото, което ме отврати е аромата му. Не мога да го опиша, но е някаква силна химична, много неприятна миризма, просто кощмар. :( Това е единствената причина поради, която изобщо не бих си купила пак, дори и този на дали ще ползвам много-много :(


                                  


2 коментара:

  1. И аз имах тази страст към Avon като бях представител, цялата ми козметика беше на Avon, всичко :)
    Жалко за глоса, има нежен цвят :)

    ОтговорИзтриване