четвъртък, 15 януари 2015 г.

Грижа за устни
Здравейте, дами !

Ето ме отново със първата ми публикация за тази година ! Тя ще е на тема грижа за устните или иначе казано балсамите за устни, които съм ползвала аз напоследък и мнението ми за всеки от тях.
Eто това са продуктите:

                                   

1, Balea Golden Lips е балсам, който си взех лятото най-вече заради брокатените златисти частици, които много харесвам през това време на годината. Количеството му ми се стори огромно и все още не съм го изхабила. Прозрачен е, леко мазен, със бляскави частици. Хидратира добре, но предпочитам да го ползвам лятото.
2, Blistex с малина и лимон всъщност пишеше, че е вазелин за устни. Има сладникав лимонов аромат, но е и леко химичен. Усеща се доста време щом се нанесе и на мен някак не ми е приятен, което е единствената причина поради която не го ползвах много много. Доста е мазен. Като цяло омекотява устните ми, но щом попие някак ми се изсушават..
3, Avon Care е защитен балсам с масло от шеа и бадемово масло. Има приятен сладникав аромат, какъвто имат и другите продукти с масло от шеа ( за някои може да дойде една идея по-сладък, но аз търпя такива миризми ). Този балсам също е доста мазен, поради което го ползвам именно сега зимата.Доста добре ми омекотява и подхранва устните, като не ми ги изсушава щом попие напълно. Поръчах го съвсем наскоро - беше 2лв. Коледната опаковка ме накара да го поръчам, ако трябва да съм честна, но не съм си дала парите на вятъра - върши ми добра работа.

                                          

4, Himalaya Herbals ( с аромат на дъвка ) ми е абсолютен и безспорен фаворит. Това е най-най-добрия балсам за устни, който съм ползвала. Изхабих поне 3-4, този сигурно ми е петия. Това е нещо задължително за зимата ( за мен ). Самата текстура ми е идеална, доста по-сух е от нормалните балсами за устни, но това много ми допада - аз не обичам много мазните. Балсама според мен е точно за зимно време. Ползвам го по всяко време на деня и обичам това, че не попива супер бързо, както мазните балсами, а си стои сякаш като бариера между кожата ми и въздуха и всичко в него. Подхранва и омекотява страхотно и щом попие напълно оставя устните много меки и нежни. Ползвала съм го и когато устните ми са били в ужасно състояние, супер сухи и налющени и това балсамче ми помогна страшно много и е икономичен. Просто ми е фаворит наистина! Ако имате проблем със сухи устни, просто го пробвайте, около 2 - 2,50 лв. е.
5, Nivea vitamin shake с акай и дива ябълка е нещо, което си взех есента и ползвах през това  време. Все пак ( както е било винаги с балсам на тази марка ) не останах очарована от него. Мазничък е и има приятен аромат. Оставя съвсем лек розов цвят и блясък на устните. Ползвам го само, когато устните ми са в добро състояние, защото за хидратация и подхранване според мен не може и дума да става за балсамите на Nivea. Чела съм много, явно моите устни не могат да се разберат с Nivea....Нещото, което забелязах при този балсам, е че отначало количеството ми изглеждаше огромно, направо грамадно. Но още първия ден, когато го ползвах бях си сложила 3-4 пъти и забелязах, че половин сантиметър вече е заминал. Доста бързо свърши, никак не е икономичен.
6, Avon Care с магнолия и витамин Е е един много приятен балсам, който ползвах пролетно и лятно време предимно. Има страхотен аромат и много добре заглажда и омекотява устните ми. За него съм писала и преди. Имам го от около 9 месеца и трябва скоро да го изхабя, защото ще му изтече срока, а никак не ми се иска да го хвърля ;(

                                  


Това беше от мен за сега !
Кои са вашите любими балсами за устни ?!
Ползвали ли сте някои от тези и какви са отзивите ви ?! :)


                                                           :)      :)      :)       :)      :)

1 коментар:

  1. Имам Nivea vitamin shake - стои постоянна в дамската ми чанта, както и Avon Care в червената опаковка. Този балсам е вечен, нма свършване :D

    ОтговорИзтриване