вторник, 24 февруари 2015 г.

Color Trend Avon Червило + Двоен молив за очи
Здравейте !


Днес реших на бързо да ви покажа две неща, които си взех  не много отдавна от Avon, и това са червило от лимитирана серия на Color Trend и двоен молив за очи пак на Color Trend.

                                     

Color Trend е най-евтината серия от каталозите на Avon и общо взето е предназначена за тийнейджъри. От време на време и аз поръчвам по нещичко, тъй като има интересни, весели, много цветни продукти. Миналата година бях поръчала червило, което беше цялото на сърчица , а тазгодишното е в цветя, все пак пролет идва ! Аз избрах нюанса Fuchsia Pop.

       
Червилата на Color Trend, както и преди съм казвала никак не са лоши според мен. Имат средно до плътно покритие, ярки и добре пигментирани цветове. Единственото, което може да се отбележи като минус, е че нямат никакви хидратиращи или подхранващи свойства, но ако се нанесе балсам преди червилото няма проблем (за мен). Разбира се има и по-добри продукти за тази цена на пазара.
Това червило ме зареди страхотно с пролетно настроение ! :) Вече го няма в брошурите, но може да го намерите при някои Представители.

Другото, с което се сдобих е двоен молив за очи. Предлага се в няколко варианта, като всички от едната страна са черни, а от другата може да се избира между сребристо, шампанско, лилаво или синьо. Аз избрах този в цвят шампанско.

                  

Молива е добре пигментиран и от двете страни. Не е много твърд, но не е и мек като гелообразните. Работи се лесно с него и не се размазва. В момента го има в брошурата на 3,50лв. мисля.

                                                                                                                            


За толкова евтини цени продуктите на Color Trend никак не са лоши, но не са и нещо впечатляващо. Единственото от серията, което бих поръчвала пак са моливите, защото имат добра пигментация, работи се лесно с тях, имат добри разцветки и общо взето ми харесват особено при цена 2-3 лева.

                                Вие ползвали ли сте продукт от тази серия на Avon ?!

                                                                              :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар