понеделник, 16 февруари 2015 г.

I love EXTREME Еssence
Здравейте момичета !!!


Посетете фейсбук страницата ми, ако ви е интересно !

На скоро ви показах кое е любимото ми червило за момента, а именно Perfect kiss на Avon.
И реших да ви покажа и любимата си спирала ! Това е I <3 EXTREME crazy volume mascara на Essence и за момента ми е абсолютен и безспорен фаворит ! Продължете надолу, ако ви е интересно защо :))


                             


Спечелих тази спирала от giveaway на linasfavoritestuff по Коледа. Виждала я бях много пъти и много пъти съм се чудела дали да не я купя, но съм си оставала само с чуденето. Още щом я  получих я пробвах и страшно много се зарадвах. Дори и за Новогодишния си грим ползвах нея. Това е спиралата, която търсех, просто е създадена за мен :D !!!

Както съм споменавала и преди моите мигли са много къси и наклонени надолу. :( Освен, че трябва да ги извивам с пресичка за мигли и то доста, ми е нужна и спирала, която хем да придава обем, хем дължина. По възможност и да е супер черна...

Обикновено не харесвам спирали с пластмасовите твърди четки, предпочитам стандартните с косъмчетата. Тази е пластмасова, но ресниците не са никак твърди.. Прилича на Super Shock на Avon.
Четката е широка е и има множество гъсто разположени ресници. Консистенцията е идеална - не прекалено течна, не и много суха. Спиралата е супер черна.


                                  

Придава страхотен обем и дължина на миглите ми само с първия слой. Но аз понеже съм малко манячка обичам да я наслоявам и тогава ефекта е УАУ ! Сякаш съм с изкуствени мигли...


                                                                                                                         
                                                          с един пласт


Спиралата не ми слепва миглите в никакъв случай, а ги разделя и ги прави страхотни. Не дразни очите ми. Не ми се рони. След два месеца ползване не е изсъхнала, както други спирали... Маха се лесно с каквото и да е - лосион за грим, мицеларна вода, тоалетно мляко...Освен всичко това е и на много достъпна цена, мисля че беше към 6 лева - 6 и нещо и аз определено ще си я купувам занапред.


                                                

                                   Споделете ми коя е вашата любима спирала в момента ?!

                                                                :)   <3   :)    <3    :)


3 коментара: