сряда, 25 март 2015 г.

Candy Queen & Perlglanz - Balea
Здравейте, момичета ! :)

Нямаше ме за известно време, но пък за сметка на това натрупах доста неща за блога и скоро се надявам да се справя с всички публикации :)
Сега ще ви покажа два балсама за устни на Balea. Единият е Candy Queen, а другия Perlglanz.


                                     

Честно казано балсамите на Balea никога не са ме впечатлявали. Преди време ползвах един от лимитирана серия с шоколад, който ми хареса и от тогава реших да пробвам и други на марката. Купих си няколко други, кой от кой по-зле. Дори Intensive версията изобщо не се справяше със сухи, напукани устни. Нямаше изобщо да си купувам пак, но ги заварих на -50% и взех тези два, които не бях ползвала.


                                      

Candy Queen има страхотен сладък аромат на бисквитки. Мазничък е, общо взето всички балсами на Balea са такива. Прозрачен е, при наслояване оставя съвсем лек блясък ( понеже е мазен ). Ползвам го, когато устните ми са в добро състояние, защото никак не се справя със сухота и напукване.
Perlglanz има приятен аромат на дъвка, може би..не съм сигурна, но е нещо сладникаво и приятно. Има дискретен розов блясък, с перлен завършек. Нося го именно заради блясъка, защото и той не хидратира/подхранва устните особено.

Общо взето бях до тук с балсамите от тази марка. Не съм очарована от нито един, просто не се сработват с моите устни.

Вие ползвали ли сте някой ? :)

1 коментар: