петък, 22 май 2015 г.

Avon глосове - Ultra Glazewear Absolute и Ultra Shiny


 
Здравейте отново!

Преди време бях поръчала два гланца за устни от Аvon и днес ще ви говоря за тях. Единият e Ultra Glazewear Absolute в нюанс Soft Peach, а другия Ultra Shiny в нюанс Peach Perfection.

       
Както подсказват имена им и двата са в оранжево-прасковената гама (според мен отлични за пролетта и лятото). Ultra Shiny е по-оранжев, мандаринен, докато Ultra Glazewear розовее.Единия (Ultra Glazewear) е с апликатор гъбичка, а другия (Ultra Shiny) се нанася директно от тубичката. И двата цвята са полупрозрачни и не оставят лепкаво усещане. И двата глоса нямат аромат (или поне аз не усещам такъв). Като трайност и двата не са кой знае какво, но все пак са гланцове и аз обикновено не очаквам някаква супер трайност от такива продукти, но все пак го споменавам.

 
Нещо, което не ми хареса в Ultra Glazewear, е че уж се води 2 в 1 гланц + балсам за цвят и грижа... Знаете, когато устните ви са леко сухи като нанесете глос той някак си ги омекотява и заглажда. А при този не е така - врязва се жестоко измежду сухите кожички и нито ги омекотява, нито нищо. Стои ужасно и просто трябва да се носи само, ако устните ви са в добро състояние. А дори и тогава някак не ми допада как се нанася по устните... Изобщо не бих си го купила пак и цената му от 11.50 мисля, че е някаква шега - според мен и 6.90 (както върви обикновено)  са му множко, особено предвид факта, че има по-добри продукти на пазара за тази цена. От друга страна от Ultra shiny съм доволна, а го бях поръчала за 4.90лв. Не ми се врязва в линиите, а много добре заглажда устниме ми и има една идея по-гланцов (стъклен)  блясък от другия.

Вие ползвали ли сте някои от тези продукти ?
  Останахте ли доволни ?
:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар