събота, 23 май 2015 г.

I wont buy them again l Няма да ги купя повече


Здравейте!
Днес ще ви покажа продукти, които са ме разочаровали по някакъв начин и съм сигурна, че не бих купила отново и ще ви говоря защо това е така. Надявам се да ви е интересно!

Ако желаете ме последвайте във  Facebook.

                                      
Първо ще ви покажа два продукта за коса - шампоани. И двата са за обем - единия е от Avon, а другият е сух шампоан Syoss.

                                                          

Започвам със Syoss, за който доста четох преди да го купя. Мненията бяха 50 на 50 - някои го обичат, други не могат да се сработят с него, е и аз съм от тях. За мен няма никакъв смисъл от този продукт. Изобщо не премахва омазняването в корените и ми оставя някакви бели прашинки все едно имам пърхот. Просто за мен е ужасен. Да, пръскам го от 20см. разстояние, както е упоменато на флакона и го разресвам добре след това, но просто не се получава. А относно обема, който обещава.... Ами не видях такова нещо при мен.
Другия шампоан е с малина и хибискус от Avon. Всъщност като шампоан никак не е лош, измива добре.. Но като купя шампоан за обем очаквам обем. Просто и тук не видях такъв. Поредните продукти обещаващи обем, които ме разочароваха.

                                                   
Следват два продукта за лице от Avon - BB крем и терапия против черни точки. Писала съм и за двата - BB cream,Clearskin . Мнението ми не се е променило след още няколко безуспешни опити да се сработя с тях. Просто си седят така и ще ги хвърля или дам на някого...

                                                      
Вече окончателно приключих с балсамите за устни на Balea и тези на Nivea също. Писала съм за тях и преди... Просто са абсолютно безполезни за мен, особено тези на Balea. Винаги се изкушавам от сладките опаковки или ароматите, които предлагат, но повече не. На Nivea по-съм склонна да пробвам още някой, но на дали.
И последно крема за ръце на Avon. Когато го купих времето все още беше доста студено-продукта ми попиваше добре, но със затоплянето това се промени. Крема е с жасмин, витамин Е и глицерин. Ухае приятно и сигурно все ще го използвам от време на време. Но започна да попива доста трудно и много ме дразни. Оставя ми мазен филм по кожата и го усещам доста време. Много е неприятно и въобще няма да го взема пак.

Вие ползвали ли сте някои от тези продукти? 
Как се отразиха на вас? 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар