четвъртък, 6 август 2015 г.

Червило-писалка Avon в нюанс Raspberry


Здравейте!
Днес ще ви говоря за едно червило-писалка, което си взех преди известно време. То е от Avon и моят нюанс е Raspberry - малиново червен.

   
От Avon за пръв път пускат такъв продукт и точно затова реших да го пробвам.
Като цяло червилото прилича на голям флумастер. Писеца е заострен отпред.
Продукта се води дълготраен, така че имах големи очаквания за него (особено при положение, че нормално червило на Golden rose стои на устните ми поне 3 часа, дори и повече).

Намирам нанасянето на червилото за странно. Първия път ми беше доста трудно. Писеца е както казах заострен отпред, за да се очертаят по-лесно устните, но пък е и твърд. Другото нещо, е че доста трудно нацелих навсякъде да е равномерно и в един тон. При един слой така да кажа, червилото е бледо и розовее, но щом се наслои става тъмно, ярко червено.
Изсъхва доста бързо на устните, особено първия слой и изобщо не се усеща. Сякаш съм без червило, но устните ми не се пресушават.Червилото има малинов аромат, леко химичен, но не е чак неприятен.

Щом вече е изсъхнало и се е запечатало на устните червилото има трайност от около 2 до 3-4 часа като тук има доста за поясняване. Ако при нанасяне сложа по-малко то и трайността е по-малка. Ако го наслоя хубаво издържа около 3-4 часа така както съм го нанесла, след което започва да избледнява, но може да остане още известно време. Червилото не се размазва или разтича.

Нещо което забелязах при мен, е че не изчезва равномерно, а някак "тука има, тука няма" и като минат 4 часа гледам или да го повторя или да го махна на цяло. Всъщност, ако не го почистя с лосион за грим, кърпичка или нещо друго, устните ми си седят някак розовеещи.
Цената на продукта е около 8лв. в брошурата. Редовната цена е 13.50лв. и аз не бих дала толкова пари точно за този продукт.

Още нещо, което искам да отбележа, е че се предлага само в 7 нюанса. Дори този, който имам аз не ми беше фаворит, но пък повече ми хареса от останалите. Просто много бедна палитра.
За мен това беше интересен продукт като цяло, но честно казано не знам дали бих го купила отново. Не ме удиви с нищо, кой знае какво, но може би ако изкарат нов нюанс и ми хареса ще го пробвам.
 
 Останах с доста смесени чувства...

Вие пробвахте ли го вече? На вас допадна ли ви?
:)
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар