петък, 21 август 2015 г.

Falling inlove...Golden Rose


Здравейте всички !

     Днешният пост ще бъде посветен изцяло на Golden Rose и по-точно продуктите на марката, които имам в момента.


     Колекцията ми е скромна, но това е само за сега! 
Не бях ползвала продукти на Golden Rose от много време...Едно време се ползваха от всеки, докато не започнаха да навлизат все повече и повече марки...     И ето как отново се сблъсках с марката....Преди известно време реших, че искам червено червило (обикновено не нося такова) и не ми се даваха много пари, за нещо което няма да нося много-много. Отбих се в близкия козметичен магазин и се спрях на червило на Golden Rose (номер 55), доста евтино - около 3 лв. и не очаквах кой знае какво от него. Много приятно ме изненада обаче. Страхотна плътност, покривност, цвят, трайност - изключително приятно. От тогава така да се каже "хвърлих око" на марката. 


     След време естествено трябваше да пробвам червило и от матовата серия, която предлага марката Velvet Matte. Избрах нюанс номер 7 и дълго време носих само него всеки ден. Трайността е невероятна (по моя преценка), отново много добра плътност и покривност...Много, много ми хареса и ме изненада как толкова евтин, достъпен продукт предлага такова страхотно за цената си качество.


      Скоро си взех и червило от серията Vision - ревю тук - click. Също останах с много добри впечатления от него. Не е толкова трайно като матовото, но пак е добре.


     При едно посещение на Елитис видях, че имаше намаление на някои продукти на марката - пудра и руж Silky Touch. Взех си и двата. Пудрата е страхотна на допир, много мека и нежна. Ползвам я с гъбичка, защото с четка се разпрашава много. За ружа се почудих, тъй като хем го исках, хем - не. Не ползвам руж, не мисля, че ми стои добре и просто нямах никакъв. Взех го защото исках да пробвам и всъщност ми хареса. Доста се разпрашава обаче. За мен не е проблем, така или иначе го ползвам рядко. Не е силно пигментиран (добре, но не силно), така че се работи лесно с него - няма опасност да сложите прекалено много още с първото нанасяне
и да се направите на цирков клоун. Търпи наслояване до желания ефект. 

Също на скоро си взех и два гланца за устни от серия Ultra Color ревю за тях тук - click. Заедно с тях си взех и още един в тубичка. Всичките много ми харесват. Оранжевия всъщност ми е любим измежду всичките ми гланцове в момента - има невероятен блясък. Кафевия леко лепне, но е съвсем леко и е поносимо.

От много, много време не бях ползвала спирала на Golden Rose и скоро си взех Perfect Lashes, която беше намалена. Водоустойчива е, но аз не разчитам много на това, защото не държи много, много на вода и се размазва леко под клепача или отгоре. Ползвам я като обикновена спирала, а не водоустойчива. Оставям първия слой да поизсъхне леко и нанасям още един обилен и всъщност резултата ми харесва.


     Остана да кажа и по нещичко за лаковете на Golden Rose, които имам в момента. Лилавия от серия Rich Color ми беше подарен от моя приятелка и много бързо се влюбих в него. Цвета е чудесен! (номер 47) Лака е плътен, но все пак слагам два слоя. Бързо съхне. Има добър блясък и при мен трае около 3 дни (без база + всякакви домакински задължения). От серия Color Expert имам номер 32, който е доста странен. Изглежда тъмно кафяв, почти черен, но всъщност е червеникав. Има множество брокатчета в него. Супер е за есента, която впрочем скоро идва и този лак ще го вкарам в употреба ! От серия WOW имам две миньончета - номера 18 и 42- приятно бонбонено розово и страхотен златист цвят, който е идеален за лятото, но смятам да продължа да го нося и есента. И последно - топ лак за матиращ ефект - просто страхотен. Идеално си върши работата и много ми харесва!

Това са продуктите на марката, които имам за сега. Както сте разбрали от заглавието започвам да се влюбвам в тази марка, така че съм "хвърлила око" на още куп техни продукти. Всъщност много се радвам, че пробвах онова червено червило и така се започна всичко, тъй като качеството, което предлагат продуктите спрямо цената си е наистина повече от добро.

Вие какво мислите? Кои продукти на марката имате вие?
Препоръчайте ми някой!

:) <3

Няма коментари:

Публикуване на коментар