неделя, 6 декември 2015 г.

ELEA почистващ ексфолиращ гел за смесена/мазна кожа


Привет!Бях обещала ревю на почистващия ексфолиращ гел на ELEA и ето го и него!
Почистващата пяна Nutra effects на Avon и гела с бял чай също на Avon издържаха дота време, но и техния край настъпи :D Така, че имах нужда от нов почистващ продукт и по препоръка на приятелка се насочих към този ексфолиращ гел на ELEA за смесена/мазна кожа.


Продукта представлява прозрачен гел със ексфолиращи частички, които никак не са груби. Освен по-големите сини частици има и множество по-малки бели частички: Този вариант, който имам аз е за мазна/смесена кожа и е със съдържание на флорална вода от здравец. Тубичката се затваря много добре и съдържа 150гр. На мен консистенцията ми се струва една идея по-течна, отколкото би трябвало (все пак се води гел), но това не е проблем - просто отбелязвам. Гела има приятен, деликатен аромат. Както вече споменах ексфолиращите частици не са груби към кожата. По описание продукта би трябвало да се ползва сутрин и вечер, но аз малко разреждам това - ползвам го само сутрин или някой път само вечер. Избрах този вариант за себе си, тъй като времето вече е доста сухо и студено и кожата ми не се омазнява толкова лесно и бързо, както като през лятото. Така, че ако ползвам гела и сутрин и вечер кожата ми се изсушава. Ползвах гела и преди около 2 месеца, когато времето беше доста по-топло и тогава го ползвах и сутрин и вечер без проблем.
Като цяло гела е приятен и ефективен. Почиства добре кожата, не дразни, не щипе. Икономичен е, тъй като малко количество е достатъчно за цялото лице.
Цената му беше около 4лв. и аз останах доволна от него. Мисля, че ако сте с такъв тип кожа и се нуждаете от сравнително евтин, но и качествен продукт няма да е зле да пробвате този. :)


Ползвали ли сте продукти на марката? На мен този ми е първия, така че може да ме насочите към нещо, което да опитам ! :)

Не забравяйте да разгледате и Facebook страницата ми :)
До скоро!

2 коментара:

  1. Това ми е любимият измиващ гел и го използвам от години! :) Радвам се, че коментарът ти също е положителен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е добър, особено за такава цена :) Мисля, че и аз ще си го взема пак (.. и пак) :)

      Изтриване