вторник, 29 декември 2015 г.

Mixa мицеларна вода за чувствителна кожа /и очи/


Здравейте, сладурани!
Обещах в страничката си във Facebook, че ще публикувам ревю на мицеларната вода на Mixa за чувствителна кожа и очи и ето го и него. Благодаря на Parfimo.bg, че ми предоставиха продукта за проба.
Приятно четене!

Parfimo.bg е онлайн магазин за парфюми и козметика с доста голям избор. Екипът бяха така любезни да ми предоставят за проба мицеларната вода на Mixa, а също и едно страхотно червило на ASTOR, чието ревю можете да видите тук click.
Преди да пробвам тази мицеларна вода бях попрочела това онова в нета и установих, че за някои водата е супер добра, а за някои е разочарование.


На опаковката на продукта има доста информация, което е супер. Водата е хипоалергенна и няма съдържание на алкохол и парабени. Има екстракт от роза и витамин B5. Подходяща е за хора с чувствителна кожа и очи, склонни към алергични реакции. На опаковката на продукта пише също и че е създаден под медицинско наблюдение. Продукта е 200мл. и има помпичка - дозатор.Нещо, което отбелязвам като минусче е помпичката, която изхвърля продукта много силно и се разплисква навсякъде. След известно време употреба аз свикнах с това като поставям тампончето много близо до помпичката (да не кажа плътно) и натискам леко... Това е единственото неудобство, което може да се каже, че преодолях. 
Самата мицеларна вода почиства лесно и без много търкане. Има приятен, деликатен аромат. Не изсушава и не дразни по никакъв начин кожата нито на лицето, нито на очите (а искам да отбележа, че напоследък кожата ми прави реакции от какво ли не).

Според мен това е един чудесен продукт и ако сте с чувствителна кожа мисля, че бихте останали доволни. Цената никак не е лоша и можете да я видите ето тук.

 *Продукта ми беше предоставен за проба от Parfimo.bg , но публикацията не е спонсорирана, т.е. мнението ми е базирано само и единствено на моите впечатления от ползването на продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар