сряда, 9 март 2016 г.

Rosa Pretiosa дневен крем за лице от Natural Cosmetic

Здравейте и добре дошли отново в блога ми!


Днес ще ви говоря за дневен крем за лице Rosa Pretiosa от Natural Cosmetic.

                                           

Natural Cosmetic е българска марка, която предлага широка гама натурална и био козметика. Можете да прочетете интересна информация за компанията ето ТУК. Крема за който ще си говорим днес е от серия Rosa Pretiosa и съдържа органични масла в състава си. Подходящ е за всеки тип кожа.

                                            

Крема за лице Rosa Pretiosa съдържа масла от българска роза, арган, нар, таману.
Пристига в сладка картонена кутийка, в която е разположено бурканчето с продукта - то съдържа стандартното количество от 50мл.

Бурканчето се затваря добре и е стабилно. На самата картонена кутийка има лепенка, за да сте сигурна, че вие първа я отваряте. Забелязах, че самото бурканче си няма защитно фолио, но в случая мисля, че не е и толкова необходимо при положение, че картонената опаковка е подсигурена.

                            

Крема има чудесен аромат, естествено на роза. Консистенцията на продукта е гъста и дори някак твърда. При допир обаче сякаш леко се топи и се усеща много мека и нежна.
Продукта се разнася добре по кожата и попива бързо като оставя кожата някак освежена. Преди да попие напълно обаче крема оставя лек филм по кожата, което го прави  чудесна основа за грим. Крема подхранва и хидратира наистина добре кожата и я тонизира.


      


Нужно ми е сравнително малко количество от крема за цялото лице, така че отбелязвам със сигурност, че е икономичен. Ползвам крема повече от месец, а имам чувството, че
имам за още два-три, наистина...

       


Като цяло мисля, че този крем е един много приятен продукт.  Аз лично не съм фен единствено на консистенцията - такъв тип гъсти консистенции просто не са моя тип, но ако вие нямате проблем с това, мисля че бихте останали доволни.


Радвам се, че имах възможност да тествам този продукт, за което благодаря на екипа на Natural Cosmetic.

Можете да разгледате продукти на Natural Cosmetic и да прочетете повече информация ето ТУК.
Фейсбук страница на Natural Cosmetic - NaturalCosmeticLtd

Не забравяйте да ме посетите в Facebook и YouTube.


До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар