събота, 5 март 2016 г.

Wet n Wild ~ Comfort Zone Palette ревю


Wet n Wild има репутация на марка,
 която предлага продукти със сравнително високо качество на достъпни цени. 
Не бях ползвала нищо тяхно съвсем до скоро. Днес обаче звездата в блога ми е палитрата Comfort Zone.


Палитрата съдържа 8 цвята, като на всеки един от тях е изписано в коя част е препоръчително да се ползва: под веждата, по клепача, в сгъвката на окото и във външния ъгъл. Цветовете са съчетани чудесно и с палитрата може да се постигне голямо разнообрание от визии - както за дневен, така и за вечерен грим.

Опаковката е пластмасова и стабилна. Затваря се добре с щракване, така че е подходяща и за път. Искам да отбележа, и че си има защитна лепенка, която показва, че вие сте първата, която отваря палитрата! На гърба на палитрата има доста полезна информация - както вече казах има препоръки за различни визии, както и пълния състав на продукта.

 


В лявата страна на палитрата се намират топли кафеви, бронзови тонове, докато в дясната са по-студените тонове и цветове в зелената гама. Аз честно казано вече доста пъти ползвах палитрата и често "разбърквам" цветовете - не ползвам само лявата страна или само дясната. 

Всъщност най-интересният цвят сенки, който съм имала досега се намира точно в тази палитра и той е най-долу в дясно. Цвета се води дуохромен, т.е. под различен ъгъл изглежда различно - като цяло е тъмно кафяво, което има тюркоазено сини, дори зеленикави отблясъци. Честно казано беше много, много трудно да го заснема така, че да добиете представа. Този цвят е сравняван с пигмента на MAC Blue-brown и по мое мнение е просто вълшебен.

Всички сенки в палитрата са перлени и с блясък. При някои се забелязват повечко блестящи частици, а при други по-малко. Консистенцията на сенките е страхотна - леко маслена, при нанасяне се усещат почти като кремообразни. Точно и защото са леко мазнички нанасянето им е супер лесно и приятно!
 
Всички цветове са добре пигментирани. Сенките се разнасят и преливат добре и не се разпрашават. Аз работя доста лесно с тях дори и без база, но обикновено обичам да слагам такава. Със или без база интензивността на цветовете е еднаква, само че с база издържат по-дълго време. При мен трайността без база е около 5-6 часа, след това избледняват. Иначе от там нататък трайността зависи от базата, която ползвате /аз ползвам тази на Avon/.

В опаковката си има апликатор с четчица. Aз не го ползвам, тъй като имам други четки, а и обикновено апликаторчетата в комплект към палитри не са с добро качество, но все пак можете да ползвате и него, ако нямате друго.

В сравнение с други сенки, които съм ползвала в този ценови сегмент мога със сигурност да кажа, че Wet n Wild предлагат продукт с едно по-високо качвство на много достъпна цена. Според мен това е един страхотен продукт и силно ви го препоръчвам. Аз лично дори бих пробвала и някоя друга от палитрите на Wet n Wild, защото честно казано всички ми изглеждат чудесни.


Тук съм използвала само светло и тъмно зеления цвят от дясната страна на палитрата. 


Като цяло впечатленията ми за марката: 
Високо качество на достъпна цена - какво повече?

ТУК можете да разгледате повече продукти на марката, както и да видите от къде можете да ги закупите. 
Фейсбук страница на марката: WetnWild BG

Не забравяйте да ме посетите в YouTube и Facebook !

До скоро !


*Продукта ми беше предоставен за проба от Wet n Wild. Мнението ми е базирано изцяло на личния ми опит с продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар