петък, 15 април 2016 г.

Рефан - Крем за лице с екстракт от охлюви и Парфюм No 324Здравейте !!! 

Ето ме отново след кратка пауза! Доста неща се случиха при мен и все не намирах време за нови публикации, макар че доста от тях си стоят в "чернови", но ето че днес
ми се е отдала възможност и съм на линия. Днешният пост ще бъде посветен на два продукта на Рефан - дневен крем за лице с екстракт от охлюви и парфюм Intense с номер 324.

Честно казано ще споделя само най-първи впечатления, тъй като установих, че и двата продукта не са подходящи за мен.

Започвам с парфюма, който е от серия Intense и е под номер 324. Ползвала съм парфюмите на Рефан и преди и съм оставала доволна - имат добра трайност и сравнително добри цени за грамажа си.

                                                                                                                                                                                                                   
                                                    

Номер 324 също има добра трайност и силен /интензивен/ аромат, който обаче лично за моя вкус е твърде тежък и остър. Ако измежду вас има дами, които си падат по по-силните миризми определено му хвърлете едно око, следващия път когато минавате покрай магазин на Рефан.

                              

Дневния крем с екстракт от охлюви изпробвах само един-два пъти върху ръката си, тъй като той е подходящ за малко по-зряла кожа от моята. Крема  е подходящ за дами с отпусната кожа, фини линии и загуба на хомогенен тен. Аз все още не спадам в тази категория, затова ще пропусна употребата му. И все пак това не ми попречи да поразгледам продукта.

                                             
                                             

Направи ми впечатление, че кутийката е доста голяма, но самото бурканче с крема е по-малко от обикновено. Стаднартното количество е 50мл., а този е 30мл. Бурканчето е от дебело, матирано стъкло и се затваря стабилно. Има и защитно фолио под капачката, за да сте сигурна, че вие първа отваряте крема. Консистенцията е лека и приятна и попива бързо. Крема има и деликатен, приятен аромат. От серията се предлагат още и нощен крем, серум за лице, крем за ръце и крем за тяло.

                                         


Споделете ми кои са любимите ви продукти на Рефан?


Не забравяйте да ме посетите в YouTube и Facebook

До скоро!


*Продуктите ми бяха предоставени от екипа на Рефан за тест. Мнението ми е базирано изцяло на личния ми опит с продуктите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар