четвъртък, 2 март 2017 г.

Черна маска Pil`aten & маска за устни BIOAQUA | Aliexpress


     Обещах, че ще ви дам отзиви относно тези две маски и вече е крайно време! Маските са закупени от Aliexpress като и двете бяха някакви центове, около долар общо. Все пак и двете са китайски и прецених, че ще почакам повече и ще ги закупя от сайта с безплатна доставка, вместо да дам 5-6лв. за брой и още почти толкова за доставки. Както и да е всеки може да прецени за себе си, минавам направо към продуктите.

     Ще започна с тази, която ме разочарова, а именно прословутата черна маска Pil`aten. Всъщност това е отлепяща се маска, която би трябвало да почисти порите, черните точки по носа, брадичката и където изобщо ги имате. Проблема ми с тази маска е...всъщност те са няколко. Първо: консистенцията е толкова течна, че просто няма как да си го сложите на дебел слой както се изисква. На тънък слой започва да изсъхва, да се мести и на места направо изчезва и става на дупчици. Пробвах и с по-дебел слой, но понеже съхне бавно започна да ми се стича от връхчето на носа и закапа (голям смях беше...). Нататък: Маската съхна сигурно половин час и макар, че отлепянето й беше бих казала сравнително болезнено, резултата беше още по-болезнен...понеже липсваше. Това се случи и следващите три пъти, когато ползвах маската. Радвам се, че не дадох много пари, сигурно щеше да ме е яд. Лентичките за нос на essence ми вършат чудесна работа и мисля, че ще продължа да ползвам тях.

     Другата маска е маска за устни на Bioaqua. Никога преди не бях пробвала такъв тип продукт и ми беше много интересно да я пробвам. Маската представлява силиконова лентична във формата на устни, мноого мека и еластична. Ползвах вече две маски и съм със смесени чувства. Маската се залепя добре и може да сте спокойни, че няма да падне. Има лек, приятен аромат. Усеща се приятно, не дразни, не щипе. Оставя устните ми в много подхранено състояние, но ефекта трае кратко, т.е. на другия ден вече не си личи, а естествено като всяка друга маска гледам да не прекалявам.

     В крайна сметка черната маска не я препоръчвам въобще, има много други продукти, които биха ви свършили работа. Колкото до маската за устни - струва си да се пробва, както казах ефекта не е нещо "уау", но все пак е приятна глезотийка. Обмислям да заснема и видео с повече детайли, както и още няколко неща от Aliexpress, така че се заемам, а на вас пожелавам страхотен ден!Посетете ме в:


INSTAGRAM: @marissa_fierce
YOUTUBE: Monika Todorova
Няма коментари:

Публикуване на коментар